FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Huis-aan-huis verspreiding

Bezorging
Direct Marketing Distribution is gespecialiseerd in de bezorging van ongeadresseerd drukwerk in de regio Utrecht. Hiervoor maken wij gebruik van vaste bezorgers die per verspreiding volledig geinstrueerd worden met betrekking tot het verspreidgebied en eventuele bijzonderheden. Door goede communicatie en juiste instructie bereikt DMD het kwaliteitsniveau dat u verwacht. Wij verzamelen alle benodigde informatie om een offerte op maat te kunnen maken, aangepast op de klant, de situatie, het product en de timing. De meest gebruikelijke offertes kunnen wij u binnen een dag sturen. Voor meer gecompliceerde opdrachten proberen wij binnen drie dagen een offerte te maken.

Verspreidgebied
Het verspreidgebied is volledig door u te bepalen. U kunt selecteren op plaatsen, stadswijken, numerieke postcodes en zelfs op straten en 6-positiepostcodes. Door middel van de mogelijkheid een zeer gedetailleerd verspreidgebied te selecteren, kan DMD exact aan uw wensen voldoen. Hierdoor kunt u voorkomen dat u teveel drukwerk laat drukken en kunt u kosten besparen.

Verspreidmogelijkheden
Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot het verspreiden van drukwerk. Een meer beperkte optie, zogenaamde voorweekse verspreiding, betekent dat uw folder tezamen met andere folders in het begin van de week wordt verspreid, in het door u gekozen gebied. U kunt het gebied kiezen op verschillende niveaus, bijvoorbeeld per volledige gemeente, per woonplaats, per stadswijk etc. Het laagste niveau dat voor een voorweekse verspreiding mogelijk is, is 4-positie postcode niveau. Tevens is het mogelijk een meer flexibele verspreiding te doen; een zogenaamde exclusieve verspreiding. Dit houdt in dat uw folder als enige wordt bezorgd op de door u aangegeven dag. Bij een exclusieve verspreiding zijn er ook meer mogelijkheden om een verspreidgebied te kiezen. Naast de bovenstaande mogelijkheden is zelfs een selectie op straatniveau mogelijk, of een selectie gebaseerd op een gemarkeerd gebied op een plattegrond. Bijna alles kan!

Aanlevering
Als u kiest voor een voorweekse verspreiding, hebben wij uw flyers minimaal 7 werkdagen voor de gewenste week van de verspreiding nodig. Kiest u echter voor een exclusieve verspreiding, dan hoeft u de flyers slechts één werkdag van te voren aan te leveren. Wij sturen u altijd, tezamen met de vrijblijvende offerte, informatie met betrekking tot de aanleverdetails toe. Indien u meer informatie wilt over bovenstaande beschreven zaken, adviseren wij u contact op te nemen met onze verkoopafdeling.