FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Over ons

Direct Marketing Distribution is een onafhankelijk verspreidbureau dat sinds 2005 actief is op de markt. Direct Marketing Distribution wil graag voldoen aan de vraag naar hoge kwaliteit van drukwerkverspreiding. Het willen voldoen aan deze vraag, gecombineerd met kennis van de markt leidde tot de oprichting van Direct Marketing Distribution. Direct Marketing Distribution wil graag haar klanten tevreden stellen en is trots op haar prijs-kwaliteit verhouding. Het bedrijfsmotto is "Kwaliteit & Flexibiliteit". DMD benadert iedere klant met een individuele aanpak en behandelt iedere opdracht als maatwerk.

Organisatie


DMD is gevestigd op het industrieterrein Lage Weide in Utrecht. Dit is het hoofdkantoor en hoofdmagazijn.

De communicatie tussen ons kantoor en de verspreiders verloopt via de delivery manager. Deze zorgt ervoor dat de juiste instructies, betreffende een bepaalde levering doorgegeven worden aan de teams en houdt het overzicht over de verschillende teams.

bv. Utrecht West

bv. Utrecht centrum

bv. Zeist

1 team = 1-3 bezorgers

Op dit moment hebben we een kantoor voor het contact met de klanten, het organiseren van de marketing activiteiten en het begeleiden van de verkoopactiviteiten. Hierdoor hebben alle informatiestromen bij elkaar. Dit maakt het voor ons mogelijk om de volledige controle te hebben over wat er gaande is binnen het bedrijf. De korte communicatielijnen vergemakkelijken de samenwerking tussen de medewerkers en tussen medewerkers en klanten.

Elke vrijdag wordt er vergaderd met de algemeen manager, de delivery manager en de kantoormedewerkers waarin de plannen voor de komende week worden besproken. Tevens worden de bezorgingen van de afgelopen week geëvalueerd en worden andere lopende zaken besproken.De bezorgers werken doorgaans tijdens kantooruren. Indien het nodig is, werken zij langer of in ploegendiensten totdat de opdracht uitgevoerd is. De bezorgers hebben mobiele telefoons zodat zij in direct contact staan met elkaar, de delivery manager en het kantoor. Doordat de verspreiding meestal tijdens kantooruren plaats vindt, is het toezicht nauwkeuriger en hierdoor is de kwaliteit van de verspreiding hoger..